Jeg står for bryllupskagen til min svigerindes bryllup og bliver helt nervøs, hver gang jeg tænker på det

Nu har jeg lige samlet nogle flere spørgsmål sammen, som jeg håber, I vil hjælpe med.
Kagen skal være i 3-4 lag og samles på et stativ, hvor der er 4 søjler/støtter mellem hvert lag, ligesom på dette billede:

1. Hvordan opbevarer jeg kagen bedst, så mmf'en ikke tager skade? Selvfølgelig på køl, men skal den i en lukket eller ikke-lukket kasse?
2. Hvordan transporterer I kager? Vi skal ikke så langt, det tager måske 10 min. i bil.
3. Hvornår samler jeg bryllupskagen? Hvad plejer I at gøre? Har I nogle gode råd? Jeg tænker på, om den samlede kage kan stå i køleskabet, om den overhovedet kan løftes, når den er samlet, og hvordan vi skal få den ind fra køkkenet til bordet uden den vælter...
4. Nogle gode råd til at lave flere kager på én gang? For det bliver en noget større mængde kage og mousse og smørcreme, der skal laves, end jeg er vant til (har kun prøvet at lave én lagkage af gangen).
Hm... de næste 996 spørgsmål kommer senere...
- Line
Anmeld