Hawaii kylling i fad:
Ca. 8 stykker kyllingebryst
2 dåser ananas i skiver
1 kvart liter fløde
Saften fra de 2 dåser ananas
4 friske tomater
Ca. 3 store håndfulde revet blandet grønt (bønner, gulerødder o.s.v)
Salt og peber efter behov
Skive ost, gerne bare mellemlagret
1) Først steges kyllingebrysterne, og ligges i et ildfast fad. Skær tomaterne i skiver og lig dem ovenpå kyllingerne, hvorefter en halv skive ananas ligges ovenpå, og så en skive ost hen over.
2) Tag og skær de grønsager, eller riv dem, som man vil have i saucen som fylde.
3) Bland saften fra ananaserne sammen med fløden og evt lidt mælk (fløden kan erstattes med en mælkeblanding, bare sørg for at den bliver lidt cremet og ikke for tynd).. Tilsæt salt og peber, og evt andet krydderi som det kunne falde i smag 
4) Held saucen med alle grønsagerne i, ned til kyllingerne, og sæt så fadet i en forvarmet ovn på 150grader i ca 20min, eller indtil det bobler og osten er smeltet.
5) Server retten med ris, og så kan der bare guffes løs.
Husk det er en tung ret, både pga fløden og risene
Det jeg har skrevet ned passer på 4 voksne mennesker. Så kan det bare reguleres som der passer 
Anmeld