udenlandske retter?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

592 visninger
2 svar
0 synes godt om
6. juni 2011

Anaya-silje

Hej tøser.

Vi skal til sommerfest imorgen i min datters vs som også er en børnehave.

Vi skal alle tage en ret med til en familie...men det skal være noget udenlansk som mexicanske pandekager nuddelret osv...

Nogle der har en rigtig god ret??

Som gerne frisk jeg mnage nogle ideer...

forsat god dag til jer alle

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. juni 2011

nellemann24

Anaya-silje skriver:

Hej tøser.

Vi skal til sommerfest imorgen i min datters vs som også er en børnehave.

Vi skal alle tage en ret med til en familie...men det skal være noget udenlansk som mexicanske pandekager nuddelret osv...

Nogle der har en rigtig god ret??

Som gerne frisk jeg mnage nogle ideer...

forsat god dag til jer alle



Wraps pandekager med fyld (fyld selv)

4 tomater skåret i 1x1 cm stykker (fjern indmad) - mix dem med hakket koriander og lime.

600 g hakket oksekød stegt med tacokrydderi

1 dåse kidneybønner. steg et hakket løg til det er brunt i en gryde - tilsæt bønnerne med væde og det hele. Koges møre og moses. Smages til med salt/peber/chili.

Revet mozzarella ost - 2 klumper, skæres i tynde skiver

Et par advokado, skæres også i tynde både.

---------

Så er der pandekager med 5 slags fyld - Tager ca 30 min at lave

Anmeld

6. juni 2011

DenLykkelige

Hawaii kylling i fad:

Ca. 8 stykker kyllingebryst
2 dåser ananas i skiver
1 kvart liter fløde
Saften fra de 2 dåser ananas
4 friske tomater
Ca. 3 store håndfulde revet blandet grønt (bønner, gulerødder o.s.v)
Salt og peber efter behov
Skive ost, gerne bare mellemlagret

1) Først steges kyllingebrysterne, og ligges i et ildfast fad. Skær tomaterne i skiver og lig dem ovenpå kyllingerne, hvorefter en halv skive ananas ligges ovenpå, og så en skive ost hen over.

2) Tag og skær de grønsager, eller riv dem, som man vil have i saucen som fylde.

3) Bland saften fra ananaserne sammen med fløden og evt lidt mælk (fløden kan erstattes med en mælkeblanding, bare sørg for at den bliver lidt cremet og ikke for tynd).. Tilsæt salt og peber, og evt andet krydderi som det kunne falde i smag

4) Held saucen med alle grønsagerne i, ned til kyllingerne, og sæt så fadet i en forvarmet ovn på 150grader i ca 20min, eller indtil det bobler og osten er smeltet.

5) Server retten med ris, og så kan der bare guffes løs.

Husk det er en tung ret, både pga fløden og risene Det jeg har skrevet ned passer på 4 voksne mennesker. Så kan det bare reguleres som der passer

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.