fondant

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

795 visninger
4 svar
0 synes godt om
6. juni 2011

kbm1

hvordan ruller i fondant når det er til en kæmpe kage??

jeg synes det er svært at nå at rulle ud inden det bliver "kold eller tør" og hvor tyk skal den være??

jeg har nemlig rullet meget tyndt men synes det er svært uden den går i stykker

nogle gode råd?? knus kamilla

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

6. juni 2011

Laila T

jeg bruger kun Wilton færdig fondant  jeg putter den 15-30 sek. i microovnen inden jeg begynder at rulle ud. og så ruller jeg ikke alt for tyndt ud.. ca. ½ cm tyk.

og husker hele tiden at flytte den så der er maizena under.

Anmeld

6. juni 2011

kbm1

okay tak ja for jeg har nok rullet det ud så den måske var 2 mm tyk.. ikke nemt skal det lige siges

Anmeld

6. juni 2011

Maja_4000

Du kan rulle det ud imellem 2 stykker bagepapir .. Har du prøvet det ?

Så kan du flytte det på papiret hen til kagen og så "vende bunden i vejret" på det .. Hvis du fårstår hvad jeg mener ?

Jeg ruller det så tyndt som muligt .. Synes ikke det smager vildt godt nemlig (;

Anmeld

7. juni 2011

kbm1

Maja_4000 skriver:

Du kan rulle det ud imellem 2 stykker bagepapir .. Har du prøvet det ?

Så kan du flytte det på papiret hen til kagen og så "vende bunden i vejret" på det .. Hvis du fårstår hvad jeg mener ?

Jeg ruller det så tyndt som muligt .. Synes ikke det smager vildt godt nemlig (;



okay tak ja det lyder da også som en god ide må jeg da prøve så

btw. har i nogle gode opskrifter på ri?? vil gerne bruge det men har aldrig prøvet det før

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.