Inspiration til Forret/mellemretter

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.423 visninger
9 svar
0 synes godt om
3. juni 2011

Tanja84

Godaften damer

Jeg sidder og er i fuld sving med at sammensætte menuen til vores bryllup, og har i den grad brug for lidt inspiration og hjælp.

Nogen gange når man er på restaurant (især Italienske) får man serveret en lille starter bestående af brød, med lidt pesto, oliven mm.

Jeg forestiller mig lidt det kunne være meget lækkert at starte med sådan en lille starter. Men hvad pokker kan man sætte på bordet? Det eneste jeg kan komme i tanke om lige nu er brød, rød/grøn pesto og oliven - og synes det virker lidt kedeligt

Jeg kunne rigtig godt tænke mig en lækker frisk forret/mellemret, som ikke nødvendigvis var fisk. Nogen der ligger inde med en lækker ret? Evt. noget frisk (måske kold) suppe? Har aldrig selv prøvet det før, men er stødt på det et par gange når jeg har google opskrifter, og synes det lyder meget lækkert

Med andre ord, så HJÆÆÆÆLP mig med lidt inspiration

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

3. juni 2011

AndreasMor84

Man kunne lave en kold ærtesuppe. Det eeeelsker jeg...

Eller små pinde med melon og skinke sammen med noget brød og pesto som du foreslår?

Anmeld

3. juni 2011

aya-zia

altså jeg sidder inde med en halv uddannet kok her ved min side... som er VILD nysgerrig... men han vil gerne høre om du har en ide til hvad RESTEN af menuen er... han elsker udfordinger

Anmeld

3. juni 2011

Muffin_girl

Tanja84 skriver:

Godaften damer

Jeg sidder og er i fuld sving med at sammensætte menuen til vores bryllup, og har i den grad brug for lidt inspiration og hjælp.

Nogen gange når man er på restaurant (især Italienske) får man serveret en lille starter bestående af brød, med lidt pesto, oliven mm.

Jeg forestiller mig lidt det kunne være meget lækkert at starte med sådan en lille starter. Men hvad pokker kan man sætte på bordet? Det eneste jeg kan komme i tanke om lige nu er brød, rød/grøn pesto og oliven - og synes det virker lidt kedeligt

Jeg kunne rigtig godt tænke mig en lækker frisk forret/mellemret, som ikke nødvendigvis var fisk. Nogen der ligger inde med en lækker ret? Evt. noget frisk (måske kold) suppe? Har aldrig selv prøvet det før, men er stødt på det et par gange når jeg har google opskrifter, og synes det lyder meget lækkert

Med andre ord, så HJÆÆÆÆLP mig med lidt inspiration

 



Hvad er resten af menuen ? Jeg er uddannet tjener, så har lært at lave menuer Hvornår ska i giftes ? 

Anmeld

3. juni 2011

Fru.Mäes <3

Kæmpe stegte tigerrejer på små spyd

Anmeld

8. juni 2011

Tanja84

Solstråle2011 skriver:

Man kunne lave en kold ærtesuppe. Det eeeelsker jeg...

Eller små pinde med melon og skinke sammen med noget brød og pesto som du foreslår?



Mmmmhhhh... spyd med parmaskine og melon, er hermed skrevet på listen

Anmeld

8. juni 2011

Tanja84

aya-zia skriver:

altså jeg sidder inde med en halv uddannet kok her ved min side... som er VILD nysgerrig... men han vil gerne høre om du har en ide til hvad RESTEN af menuen er... han elsker udfordinger



Skal lige undskylde for mit lidt sene svar, men den sidste uge er bare fløjet af sted

Selve forretten skal bestå af en masse små retter, hvor noget bliver anrettet, mens andet bliver sat ind på små fade på bordene - så kan folk selv tage hvad de nu lyster.

Vi er ude i noget hummersuppe, jomfruhummer, spyd med parmaskinke og melon, brød med rød, grøn pesto lækker smøreost mm. små hapser af tomat/hvidløgsbrød, cherrytomater med mozeralla osv.

Til hovedret er vi evt. ude i noget rødvinssteg oksemørbrad

Kom meget gerne med ideer og input som kan gøre det hele mere lækkert eller gennemført

Anmeld

8. juni 2011

Tanja84

sheila1989 skriver:



Hvad er resten af menuen ? Jeg er uddannet tjener, så har lært at lave menuer Hvornår ska i giftes ? 



Skal lige undskylde for mit lidt sene svar, men den sidste uge er bare fløjet af sted

Selve forretten skal bestå af en masse små retter, hvor noget bliver anrettet, mens andet bliver sat ind på små fade på bordene - så kan folk selv tage hvad de nu lyster.

Vi er ude i noget hummersuppe, jomfruhummer, spyd med parmaskinke og melon, brød med rød, grøn pesto lækker smøreost mm. små hapser af tomat/hvidløgsbrød, cherrytomater med mozeralla osv.

Til hovedret er vi evt. ude i noget rødvinssteg oksemørbrad

Kom meget gerne med ideer og input som kan gøre det hele mere lækkert eller gennemført

Anmeld

8. juni 2011

Tanja84

FrøkenHedegaard skriver:

Kæmpe stegte tigerrejer på små spyd



uuuhhhh.... lyder også lækkert

Anmeld

8. juni 2011

Caroline86

hvis du gerne vil have en kold suppe kan man lave en agurke/melonsuppe... det smager skønt og kan krydres på mange forskellige måder!

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.