Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Send mig din opskrift på kødsovs, trænger til at lave noget nyt
Tak på forhånd
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
sarahb skriver: Jeg bruger oksekød, olie, en dåse tomat paste, mælk, koriander, salt, peber, paprika, hvidløg, løg, revet gulerod, allround krydderi, spidskommen pulver. Hvis den skal være ekstra krydret garam masala og chili.
Jeg bruger oksekød, olie, en dåse tomat paste, mælk, koriander, salt, peber, paprika, hvidløg, løg, revet gulerod, allround krydderi, spidskommen pulver. Hvis den skal være ekstra krydret garam masala og chili.
vil du ikke skrive den trin for trin
Zafir skriver: Der er jo mange slags kødsovs En Italiensk en kunne være:Løg, hvidløg, revet gulerod, evt lidt revet bladselleri svitses i rødvin og eller rødvinseddike sammen med en ordenlig røvfuld friske krydderurter. Herefter kommes ristet bacon i og oksekød svitses i. Salt, peber, paprika, chilli og den slags kommes i - alt efter hvor stærk man vil have den. Blendede flåede tomater hældes i og en dåse puré. Der køres evt lidt mere rødvin i. Det simrer i en god times tid. Der tilføjes evt en slat fløde og frisk hakket basilikum inden servering. Også lige med frisk pasta (evt hjemmelavet) og revet parmasan.... NAAAAAAAAAM NAM NAM!!!En mexicansk kunne være:Samme grund - grønsager og kød minus bacon. En dejlig dåse chillibønner og tomat. Masser af sød chilli... Nam nam
Der er jo mange slags kødsovs En Italiensk en kunne være:Løg, hvidløg, revet gulerod, evt lidt revet bladselleri svitses i rødvin og eller rødvinseddike sammen med en ordenlig røvfuld friske krydderurter. Herefter kommes ristet bacon i og oksekød svitses i. Salt, peber, paprika, chilli og den slags kommes i - alt efter hvor stærk man vil have den. Blendede flåede tomater hældes i og en dåse puré. Der køres evt lidt mere rødvin i. Det simrer i en god times tid. Der tilføjes evt en slat fløde og frisk hakket basilikum inden servering. Også lige med frisk pasta (evt hjemmelavet) og revet parmasan.... NAAAAAAAAAM NAM NAM!!!En mexicansk kunne være:Samme grund - grønsager og kød minus bacon. En dejlig dåse chillibønner og tomat. Masser af sød chilli... Nam nam
hvordan laver du en ganske "alm"
Sabina92 skriver: vil du ikke skrive den trin for trin
Sabina92 skriver: hvordan laver du en ganske "alm"
Prøv med revet sqaus vis du trænger til noget andet ..
Hæld en pakke bacontern i en gryde og tænd for varmen
Hak et stort løg og et par fed hvidløg groft og hæld dem i gryden. Det kan godt være at der her skal tilsættes lidt rapsolie (eller hvad du nu ellers steger i)
Når løg og hvidløg er blevet svitses et par minutter tilsættes kødet og det skal så brunes godt inden jeg tilsætter:
Engang imellem ryger der også et glas rødvin eller 2 i gryden, men det er kun når det ikke skal være børnevenligt.
Kog lige så lang tid du orker, men mindst en halv time. Hvis det er for sjappet kan det jævnes med maizena/alm. mel eller en kvart piskefløde.
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128