Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
For et par mdr siden spurgte jeg efter en bærsymfoni-mousse opskrift til en kage jeg skulle lave..Og her er så resultatet.. Det blev pyntet meget hurtigt, deraf at den ikke så pæn :p.Indeholder:Kæmpe lagkagebunde, købt fra bageren, med bærsymfoni-mousse og marabou creme , overtrukket med flødeskum og pyntet med fondant blomster .Er jo næsten helt stolt altså .. Især da jeg ikke har erfaringen i forvejen .. heheh!Det er bestemt ikke sidste gang jeg laver kager..Btw, da jeg synes fondant er meget sødt i det (også derfor det kun blev til fondant pynt), kan man så få fat i noget der har samme konsistent som fondant, men ikke nær så sødt?Eller skal jeg lave noget selv?Nogen gode råd?? Knus Michelle..
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Den ser lækker ud, og skønt at den ikke er beklædt med fondant. Jeg bruger altid fondant, men spiser det ikke.
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128