Jep
Det er til ca. 2 voksne og tager en halv times tid ca.
Boller:
200 g hakket svinekød
salt og peber
1½ dl havregryn
et mellemstort æg
lidt mælk
Karrysauce:
1 tsk smør
ca. 1 tsk karry (ikke den stærke)
1 lille tsk mel
1 lille dåse kokosmælk
lidt kogevand fra bollerne
1 tsk mangochutney (kun det tynde - man kan få både mild og stærk)
Tilbehør:
ris
lidt frisk persille
Rør kødet med salt og peber og tilsæt havregryn og æg. Rør farsen grundigt sammen og kom mælken i, til den er passende. Den må ikke være for tynd.
Kog farsbollerne i letsaltet vand i 7-8 min.
Smelt smørret i en gryde og rør karry i. Lad det svitse lidt. Rør mel i og bag op med kokosmælk og lidt kogevand fra bollerne. Smag til med salt, peber og chutney.
Server med ris og persillen.
ENJOY!!! Det er mega lækkert og man blir afhængig af skidtet 
Anmeld