Ja jeg storsynder lige nu og gjorde det også i går aftes - med denne lækre kage. Havde nogle æg der bare lå der og ikke skulle bruges. (ja ja lam undskyldning for at bage en kage hehe)
Nå men synes nu lige jeg vil dele opskriften med jer, da den bare er mums 
CHOKOLADEKAGE:
200 g. god mørk chokolade.
4 æg.
125 g. smør.
200 g. sukker.
60 g. mel.
Smelt smør og chokolade. Pisk det derefter sammen med æg, sukker og mel (som er pisket sammen først). Smør en form (bedst med en springform) med smør som derefter drysses med mel (hæld det overskydende mel ud). Hæld dej blandingen i formen og stil kagen på midterse rille i en KOLD ovn der sættes på ca. 175 g.(varmluft) i ca. 35-45 min.
Kagen er færdig når den slipper en træpind uden "våd" dej på. Hvis kagen bliver mørk på toppen inden den er færdig så læg et stykke staniol over....
Anmeld