Gode Grovboller Til Fryseren

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.117 visninger
3 svar
0 synes godt om
23. maj 2011

TheLittleOne

Nogen som har en opskrft på gode grovboller, som kan fryses

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

23. maj 2011

Nynne88

Det kommer an på, hvor grove de skal være .

Jeg plejer at lave en ordentlig portion af:

1 pk gær

1 lunken l vand

1 spsk honning

1 spsk olie

Havregryn

Hørfrø

Sesamfrø

Solsikkekerner

Rugkerner

(alle disse ligger og bløde lidt op i gær massen i ca. 5 min)

herefter hvedemel så dejen er lind og lidt klisteret.

Hæve ca. 1 time

I ovnen ved 200 grader ca. 20 min.

OG de kan sagtens fryses - det gør jeg altid

Anmeld

23. maj 2011

TheLittleOne

Nynne88 skriver:

Det kommer an på, hvor grove de skal være .

Jeg plejer at lave en ordentlig portion af:

1 pk gær

1 lunken l vand

1 spsk honning

1 spsk olie

Havregryn

Hørfrø

Sesamfrø

Solsikkekerner

Rugkerner

(alle disse ligger og bløde lidt op i gær massen i ca. 5 min)

herefter hvedemel så dejen er lind og lidt klisteret.

Hæve ca. 1 time

I ovnen ved 200 grader ca. 20 min.

OG de kan sagtens fryses - det gør jeg altid



De bliver ikke kedelige af at være i fryseren ? Ligger du inde med andre opskrifter som er gode at fryse ?

 

Anmeld

23. maj 2011

Nynne88

Nej du skal bare fryse dem ligeså snart de er afkølede.

Jeg plejer at lave boller på slum . Men som regel har jeg at 1 pk gær til 1 l vand og så er det bare med at putte det i som man har lyst til . Der bliver ihvertfald til to plader boller. Tror jeg glemte at skrive før at salt er vigtigt.  

Ps. Jeg synes altid at de bliver bedst, hvis man tager dem ud af ovnen når de kun lige er færdige - så er de nemlig ikke tøre når man tør dem op.

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.