Fondant...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.446 visninger
10 svar
0 synes godt om
17. maj 2011

TheLittleOne

Hvorfor bliver min fondant stiv/hård hurtigt???

Den revner også i kanten når jeg prøver på at lave blomster... hvorfor ????

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. maj 2011

mulle7430

er det færdig købt eller skumfiduser

Anmeld

17. maj 2011

TheLittleOne

mulle7430 skriver:

er det færdig købt eller skumfiduser



Skumfiduser

Anmeld

17. maj 2011

Carl-Emil's mor

Jeg er selv rimelig ny men sidst jeg lavede fondante kom jeg en spsk ekstra olie i og det har lige givet den lidt ekstra smidighed

Anmeld

17. maj 2011

mulle7430

TheLittleOne skriver:



Skumfiduser



så har du nok for meget flormelis i så lige en tur i mikroen 10 sek så bliver den lidt blød igen det gør jeg ihvert falde

Anmeld

17. maj 2011

TheLittleOne

mulle7430 skriver:



så har du nok for meget flormelis i så lige en tur i mikroen 10 sek så bliver den lidt blød igen det gør jeg ihvert falde



Tak for svar, vil prøve at lave noget lidt senere uden så meget flormelis

Anmeld

17. maj 2011

mulle7430

TheLittleOne skriver:



Tak for svar, vil prøve at lave noget lidt senere uden så meget flormelis



 det er bare og prøve sig frem  god fornøjelse

Anmeld

17. maj 2011

TheLittleOne

Elmer&Amy skriver:

Jeg er selv rimelig ny men sidst jeg lavede fondante kom jeg en spsk ekstra olie i og det har lige givet den lidt ekstra smidighed



 Tak prøver jeg lige. Jeg er også rimlig ny, men jeg vil SÅ gerne

Anmeld

17. maj 2011

iris-mor

Hvis ikke du har smidt det du har lavet ud, så kan du prøve at komme lidt olie på hænderne og ælte det ind i. Det har jeg gjort nogle gange

Anmeld

18. maj 2011

TheLittleOne

Tusind tak for hjælpen allesammen

Lidt mere olie og lidt mindre flormelis hjalp

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.