Du kan også bruge den til en ovnret med rejer, spinat og asparges. Smager virkelig dejligt 
Ca. 500 g rødspætte
1 bæger ferske rejer
1 pose optøet spinat (hel eller hakket)
1 dåse aspargessnitter
2½ dl mager madlavningsfløde
Dryp spinaten af og læg den i et ovnfast fad. Læg rødspætterne ovenpå.
Smelt lidt fedtstof i en gryde og rør et par spsk. mel ud i det. Tilsæt væden fra aspargessnitterne sammen med madlavningsfløden. Smag til med salt og peber.
Læg asparges og rejer over rødspætterne, og hæld saucen over. Sæt fadet i ovnen i ca. 25 min.
Det er ihvertfald en super nem men alligevel rigtig lækker hverdagsret med rødspætter. Jeg plejer at servere med ris og nogle gange også godt brød til, men det er jo en smags sag.
Men retten er ihvertfald altid et hit her i familien, og børnene spiser rigelige mængder af både fisk og grøntsager 
Anmeld