Hejsa.
Revnen i Mariehønen kan du få, ved at lægge et GODT TYKT lag smørcreme på kagen, inden du overtrækker den. Så kan du forsigtigt trykke fondanten ned, så der kommer en revne, uden at fondanten går i stykker....
Græsset laver du ved at farve noget icing eller smørcreme, eller hvad du nu bruger til at smøre op med.
Så sprøjter du det igennem en hullet tylle (altså sådan en sprøjtepose dims, men i stedet for stjerneformen skal den være fuld af huller, som en hvidløgspresser)
Eller du kan lave pillearbejdet med en hvidløgspresser og fondant, og så sætte græsset på tot for tot.... det kan dog være lidt besværligt at styre synes jeg.....
Sløjfen laver du med fondant... altså det kan man finde diverse videoer på youtube til at hjælpe dig med at lære.....
http://www.youtube.com/results?search_query=how+to +make+fondant+flower&aq=fHovede kan du lave af kage, du kan evt. tage nogle kagerester og mase dem sammen, evt med lidt smørcreme til at holde sammen på det, og så overtrække det for sig selv, og sætte på bagefter....
Eller du kan finde en skål der passer i størrelsen og formen, og bage en lille kage der i, så det passer til mariehønens hovede.
1-tal kagen. Den du viser på billedet her, kan jeg se er overtrukket i 3 dele, og sat sammen til sidst,
Den tværliggende "streg" i bunden, er overtrukket for sig, altså blot et rektankel. Den lodrette streg er også et rektankel for sig. Og den skrå del af 1-tallet er også et stykke overtrukket for sig.
Til sidst er de alle bare sat ved siden af hinden, måske limet en anelse. Og så kan du, hvis du vil, bruge et lyserødt stofbånd til at sætte fast rundt om, som du så tager af inden du skærer kagen. Eller du kan rulle fondant så langt som muligt, og skære til så det passer, og sætte rundt om hele kagen. Det kan sagtens gøres af flere stykker, hvor du så samler dem rundt omkring