Når man er oprettet som bruger derinde og ligger videoer derinde, så folk herinde kan se dem, bliver det så ikke hele verden der kan se ens videoer med ens børn ?
Eller hvordan er det?
Det kommer an på hvad du sætter privatindstillingerne til 
Fortrolighed:
- Offentlig (alle kan søge efter og se den – anbefales)
- Skjult (alle med linket kan se den)
- Privat (kun bestemte YouTube-brugere kan se den)

Anmeld