StephanieJ skriver:
Du kan da ikke ligge billed ind uden opskrift 
300 g hvedemel
200 g smør
90 g flormelis
1 æggeblomme
1 spsk vand
Mel, smør og flormelis smuldres og samles hurtigt med æggeblomme og vand. Dejen hviler i køleskab mindst 30 min.
Rul mørdejen ud i to lige store rektangler, prik dem med en gaffel og bag dem ved 200 grader C alm. ovn i ca. 12 min. Lad dem afkøle.
Smør den ene med ribsmarmeladen og dæk den anden med glasur rørt af flormelis og vand. Læg den med glasuren oven på den med marmelade og del stangen i snitter.
---
200 gr ribs
250 gr flormelis
Ribsene kommes i en gryde UDEN ekstra vand, og bringes i kog. Lad dem derefter koge godt et par minutters tid indtil bærrene er begyndt at smatte ud. Derefter tilsættes flormelissen lidt ad gangen, indtil det har konsistens som en lidt tynd gang marmelade. Lad det herefter små koge på halvt blus i et par minutter. Tages af og afkøles.
---
300 g flormelis
1 bæger past. Æggehvider
Frysetørrede hindbær
Flormelissen røres sammen med æggehviden med håndkraft (brug en spiseske). Følg resten af opskriften.
Anmeld