A. skriver:
ligepludseligt kan jeg ikke finde opskrigten her på den med husblans??
Her er Marias opskrift:
hindbærmousse med hvid chokolade.
75-80 g hvid chokolade
2 pasteuriserede æg (blomme plus hvide)
100 g sukker
Korn af 1 vaniliestang
3 blade husblas
2 spsk kogende vand
300 g hindbær
2,5 dl piskefløde
Stil husbladsen til opblødning i et glas koldt vand.
Hak og smelt chokoladen.
Pisk æggene med sukker og vanilie.
Pisk chokoladen i.
Hæld vandet fra og opløs husblassen i 2 spsk kogende vand. Lad den køle til den er lillefingervarm.
Blend og purer hindbærrene, og rør dem i æggemassen sammen med den smeltede husblas.
Pisk fløden stiv og vend den i moussen til sidst.
Sæt moussen i køleskabet til den er stiv nok til at fordele på kagen.
Anmeld