Hvilken dej til form uden bund?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

805 visninger
9 svar
0 synes godt om
28. april 2011

Anne G

Hej Piger.

Jeg skal prøve min nye form jeg har købt, da det er en af dem der kan udvides er den uden bund..

Så mit spørgsmål er hvilken dej bruger I til formen så det ikke løber ud??
For jeg er lidt nervøs for at det bare vil løbe under ud..
Jeg har læst på et tidspunkt om nogen der havde en god opskrift på en der ikke løb ud, men jeg kan selvfølgelig ikke huske hvem det var

Jeg håber at der er nogen der kan hjælpe mig  På forhånd tak..

Knus Anne

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. april 2011

AndreasMor84

Jeg bruger alle slags deje i mine forme.. meg putter nemlig bagepapir udenom formen, så det ikke løber ud..

Anmeld

29. april 2011

Anne G

Solstråle2011 skriver:

Jeg bruger alle slags deje i mine forme.. meg putter nemlig bagepapir udenom formen, så det ikke løber ud..



Okay, hvordan sætter du bagepapiret fast??  Det var da godt nok ganske smart

Anmeld

29. april 2011

Ida.

Anne G skriver:



Okay, hvordan sætter du bagepapiret fast??  Det var da godt nok ganske smart



Du kan sætte bagepapiret fast med lidt olie

Anmeld

29. april 2011

Anne G

Ida. skriver:



Du kan sætte bagepapiret fast med lidt olie



Arh, det var da smart  Tusinde tak for tippet

Anmeld

9. maj 2011

Malli

undskyld jeg lige blander mig ... 

men hvordan sætter du bagepapiret fast med olie, altså putter du bagepapiret op af kanten på formen, og smøre formens ydersider med olie, og klister bagepapiret fast?

Anmeld

9. maj 2011

Ida.

Malli skriver:

undskyld jeg lige blander mig ... 

men hvordan sætter du bagepapiret fast med olie, altså putter du bagepapiret op af kanten på formen, og smøre formens ydersider med olie, og klister bagepapiret fast?



Nej - jeg smører lidt olie eller flydende margarine på indersiden af ringen, det fungerer som "lim" og får bagepapiret til at sidde fast...

Anmeld

9. maj 2011

iris-mor

Takker!!! Skal i gang med samme projekt i morgen

Anmeld

9. maj 2011

Malli

Aha, altså bagepapiret skal ind i selve bageringen? 

jeg må i gang i morgen tak for tippet ... 

Anmeld

10. maj 2011

Anne G

Ida. skriver:



Nej - jeg smører lidt olie eller flydende margarine på indersiden af ringen, det fungerer som "lim" og får bagepapiret til at sidde fast...



Hehe.. Jeg satte det uden på og kunne bare ikke få det til at lykkedes..

Men dejen blev faktisk inde i formen, så det gik alligevel

Men næste gang prøver jeg at bruge det inden i formen, hvis jeg skal bruge en anden dej

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.