Mi skriver:
Tak, jeg tror måske jeg har noget husblas og nogle hindbær, så prøver jeg det. Har du prøvet med royal icing?
Ja laver også nogen gange med RI men synes ikke det smager godt hvis der er alt for meget på. Så jeg bruger kun RI hvis det bare er til et tyndt lag. Ikke hvis det skal være med tyller og skal gå op i en top (som jeg tror det er du vil lave)
Det kommer selvfølgelig også anpå hvad du har lavet for nogen kager, hvilken smag der passer til.
Alt chokolade smeltet i fløde og pisket op (efter 8 timer på køl) smager også godt hvis det lyse muffins. Bærmousse smager bedst til chokolade muffins efter min smag men kan også sagtens bruges til andre meget søde muffins.
Igår lavede jeg bare alm gulerodskage og så bagte det i muffinsforme og så med creemecheese på toppen det var en kæmpe succes, både hos oldemor på 80 år og min niece på 2 år, og alle derimellem 
Anmeld