Hvilken sovs.

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

7.631 visninger
19 svar
0 synes godt om
5. april 2011

CiSo

Hej piger. 

Jeg skal lave karbonader/krebinetter til aftens mad, men hvilken sovs plejer i at lave til, når i servere dette hjemme ved jer?

 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

5. april 2011

Ploffer

CiSo skriver:

Hej piger. 

Jeg skal lave karbonader/krebinetter til aftens mad, men hvilken sovs plejer i at lave til, når i servere dette hjemme ved jer?

 



Jeg plejer at lave en hvid sovs med kogte gulerødder og ærter i 

Anmeld

5. april 2011

SD21

Jeg plejer at lave flødesovs på den pande de er levet stegt og så smager jeg bare til med salt og peber ! MUMS !

Anmeld

5. april 2011

Dittemor26

I min verden er der kun 1 rigtig sovs til karbonader: GRØNÆRTER! Ja det er bare en opbagt sovs med ærter og gulerødder! mmmmmm bliver vildt sulten nu - er en af mine livretter!

Anmeld

5. april 2011

mia1981

CiSo skriver:

Hej piger. 

Jeg skal lave karbonader/krebinetter til aftens mad, men hvilken sovs plejer i at lave til, når i servere dette hjemme ved jer?

 



Jeg laver faktisk ikke så tit sovs, men noget grønt til i steder for når jeg laver mad.

Men som barn fik vi hvid sovs med ærter og gulerødder mener jeg

Anmeld

5. april 2011

Dinna88

CiSo skriver:

Hej piger. 

Jeg skal lave karbonader/krebinetter til aftens mad, men hvilken sovs plejer i at lave til, når i servere dette hjemme ved jer?

 



Ris og bearnaisesauce! For søren, det er godt!! Jeg spiser så ikke kød mere, men det smagte godt

Oprindeligt spiser man jo hvid sauce med gulderødder og ærter i - uden andet til! 

Anmeld

5. april 2011

Moar2011

 

 

vi laur enten gønærter sovs, eller bare smørsovs (mandens ønske) ..

Anmeld

5. april 2011

Lysdal

Ploffer skriver:

 

Jeg plejer at lave en hvid sovs med kogte gulerødder og ærter i  



Ja her står den også på stuvede grønærter og gulerødder til krebinetter Ret mormor - men super lækkert

Og ellers måske smørsovs?

Anmeld

5. april 2011

MetteDN

Dittemor26 skriver:

I min verden er der kun 1 rigtig sovs til karbonader: GRØNÆRTER! Ja det er bare en opbagt sovs med ærter og gulerødder! mmmmmm bliver vildt sulten nu - er en af mine livretter!



Anmeld

5. april 2011

SussieThyssen

CiSo skriver:

Hej piger. 

Jeg skal lave karbonader/krebinetter til aftens mad, men hvilken sovs plejer i at lave til, når i servere dette hjemme ved jer?

 



Jeg laver som regel stuvede ærter og gulerødder til eller stuvede kartofler...altså hvid sovs.

Kærligst
Sussie

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.